Medewerker Pro Persona (kliniek voor neuropsychiatrie en gedragsneurologie)

Meta straalt professionaliteit uit. Er is rust en zorgzaamheid naar de cliënten toe.  Vooral duidelijkheid is een sterk punt. Meta denkt mee over interventies en voelt gedragingen van cliënt aan. Hierop reageert Meta ons inziens adequaat. Meta heeft een vriendelijke houding naar collega’s toe. Wat fijn is is dat Meta ook blijk geeft van haar eigen grenzen. Dat ze zich wel of niet veilig voelt. Voorbeeld: Of het wel of niet kan om met een cliënt (met kans op agressiviteit) buiten te gaan wandelen in deze fase van waar de cliënt zich bevindt. Zij gaf hierbij duidelijk haar grens aan.

Moeder van een cliënt

Hartelijk dank voor alle vriendelijkheid die je J. bewezen hebt en dat je haar het gevoel gaf dat ze er mag zijn!

Marco B. Collega ‘S Heeren Loo

Ik heb Meta leren kennen als iemand die erg prettig is in de omgang met een fijn gevoel voor humor. Ze maakte in korte tijd op een leuke manier contact met de bewoners die bekend zijn met moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit terwijl deze groep normaal gesproken wat meer tijd nodig heeft om nieuwe mensen toe te laten. Meta werkt hard, pakt ook gelijk de dingen op die moeten gebeuren. Verder is ze vriendelijk naar collega’s toe en daarom ook prettig om mee samen te werken.

Jannie V. Collega Sherpa

Kennis, gedrevenheid en doorzetten zijn kwaliteiten die je van Meta kan verwachten.

Ik heb 7 jaar samen gewerkt Meta op Sherpa. We werkten als begeleiders op een woonvorm voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Ik ben onder de indruk van Meta’s doorzettingsvermogen. Altijd op zoek naar de beste manier van begeleiden voor onze cliënten. Daarbij vergaarde ze alle kennis die daar voor nodig is.

De cliënten zullen haar betrouwbaarheid en fijne gesprekken missen.

Met hart voor zorg heb je aan Meta een deskundige collega of zorgverlener.

Nona 24 jaar

Bij mijn traject heeft Meta mij veel inzichten gegeven. Ze is een luisterend oor en geeft een perspectief. Ik heb veel fijne gesprekken gehad waarbij je ook daad werkelijk een gesprek hebt. Ze is open en eerlijk en laat je je problemen vanuit een ander perspectief bekijken. Ze heeft hart voor de client en ik kijk uit naar de volgende gesprekken die ik met haar zal gaan hebben.